mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

Ouppa. Vaknade halv tio, tog en dusch och fixade mig, pluggade lite franska och nu sitter jag här! Börjar halv ett idag så jag ska snart laga till nått så fancy som makaroner med färdig tomatsås. Väldigt simpelt, och inte särskilt gott heller.

Idag slutar jag fem och efter skolan springer jag nog förbi stan en sväng och inhandlar ett par nya skor tror jag. Sen ska jag råplugga då jag har en psykologianalys som jag gjort lite mindre än en tredjedel av. Den ska vara inlämnad idag. Innan. Klockan. 00.00. Skjut. Mig.


Jag ser att du ler och tror att du tvivlar

Tror du vi kan ropa efter nån av förstånd
Som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar
Jag tror du söker efter mer än du ser
Men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer

Längtar efter något som kan rädda mig
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig




Do you get the picture?


Ett A4 på psykologin, laddar ner filmen så jag kan skriva fortsättnignen.
Under tiden: Franska.

Mina känslor har jag svårt att lämna bort.


Jag har glömt dig en vacker dag.

Kom nyss hem från skolan och har en fet hög med plugg att ta itu med. En psykologianalys jag inte förstår ett dugg av som ska vara klar på torsdag... och en jävla massa franskaläxor plus en krönika i svenskan. Hade det inte varit för att jag är dålig på allt som har med psykologi, franska och svenska att göra, och om jag inte hade haft en enorm huvudvärk så kunde detta blivit gjort på ett kick!

Okej, laddar med huvudvärkstablett och te. Måste lösa det här nu....

Destruktiv blues

Rotade fram min gamla dammiga kamera nu, tog lite bilder och skulle föra över dom till datorn när jag inser att jag inte har nån sladd. Skumt. Får se om den ligger hemma kanske... Nu borde jag egentligen sitta och plugga Kemi, prov idag. Kommer faila så totalt. Känns som att det inte är någon mening att plugga, eftersom jag inte har en aning om vad jag ska bli sen, har inte en susning. Men alltid samma ångest och stress över att prestera och få MVG på allt... Min hjärna är fuckad.

lilla hjärtat...


Fuck school I'm becoming a stripper!

Nu:


Innan jag kände dig.

Har redan hunnit avverka både frukost, film och promenad längs ett höstig göta kanal. Känns som det blev höst väldigt fort, nu ändrar löven färg och snart har vi väl bara ett fåtal soltimmar per dag, men jag drar snart till varmare breddgrader!



Om du lutar dig mot solen

Jag börjar om
varenda dag.
Försöker vara det dom vill att jag ska va
men när jag somnat på natten har jag glömt om jag själv mår bra.

Och jag vet inte vart jag är
jag är med men aldrig riktigt där.
Det är höstkallt på balkongen
och jag längtar till nått annat än det här.


who's gonna save the world tonight?

Har pluggat kemi nu i ett par timmar. och inte förstår jag mer för det. Det var ju inte för inte som jag valde just samhäll...

Anyways, nu laddas iphonen med Melissa Horns nya låtar, sen berger jag mig ut på en promenad längs göta kanal med min lilla svartvita!


Cut off all the ropes and let me fall

Trodde att jag hade en lugn vecka framför mig, med endast ett fåtal läxor. Men ack så fel jag hade. Prov i Naturkunskap B på måndag (som för övrigt borde vara förbjudet, iom att vi inte ska behöva plugga på helger) samt examination i Svenska B. FML


mitt hjärta blöder

när ingenting blir som det ska...

När man släcker en ångest, väcker man en annan

På måndag tar jag tag i mitt liv. Nej, imorgon börjar jag. Har en liten lista som jag vill bocka av. Så imorgon börjar jag med punkt ett!


When you loose something you can't replace

Tvätta, diska, litteraturhistoria (Svenska B), litervis med te, Line Birds, tacos, och mer te. Ungefär så kan man sammanfatta min eftermiddag. Men nu orkar jag inte med det där nått mer idag, så jag myser ner mig i sängen med en stor kopp te och ett par filmer ikväll.



Letar efter nått att säga som kan ändra allt, nått mer än det jag redan sagt.

Vet ingenting just nu. Känner ingenting. Bara ångest. Ångest och likgiltighet inför allt. Och ensamhet. Oavsett vad jag gör, vem jag är med - ensam. Fan vad bra det går nu

Never mind, I'll find someone like you.


wonder what it's like to have it all...


RSS 2.0