we fell in love in a hopeless place

Känner att den här bloggen handlar hemskt mycket om skolan och plugg. Men det kanske beror på att mitt liv består endast av skola och plugg. kUl LiV!

Nae, men nu sitter jag och väntar på att idol ska börja. Ska nog festa till det med så mycket som lite te och en vaniljbulle kanske! Sen ska jag nog kila ner i ett varmt bad och svettas lite innan jag slutligen landar i sänger. Och imorgon, mina vänner, ska jag inte göra ett skit. Vill bara ligga i soffan hela dagen. Egentligen hade jag velat gå på ATTITUDE-mässan, meen det var lite sent påkommet (kom på det idag...hehe) så det blir inget med det!

Bjuder på en bild från skolan, jag och Johanna satt och pluggade på ett hål. Duttiga kikkor!







Finns ingen väg tillbaks för nån som är en looser, ett riktigt jävla as

Har firat en fin 17-årsdag tre dagar i rad. Fått massa fina presenter, bland annat nya UGGs, converse, sminkborstar, 120-palett, parfym, pengar och massa annat fint! För pengarna införskaffade jag mig en riktigt fin vinterjacka. Kostade mig alla mina födelsedagspengar, men det var den värd. Är världens mysigaste, somnar nästan så fort jag tar på mig den!

I alla fall så flyter veckorna på rätt fort. En hel del plugg, men det får man väl räkna med. Är i alla fall sjukt nöjd med valet av skola, det finns ingen konstigare skola än jensen, och sämre och mer inkompetenta lärare än jensens är nog också svårt att hitta, så jag är nöjd emd klara!

Nu ska jag fortsätta pilla på min nya iphone 4s. Puss!!



I will never win this game

I lördags pluggade jag från 11-16.30 och igår pluggade jag från 11-16, FATTA VAD LÄNGE?! I helgen pluggade jag alltså totalt 10,5 timmar. Och imorse satte jag mig en timma innan jag skulle till skolan och pluggade då med. Sjukt. MEN än är jag inte klar.

Har just ni ett psykologiprov som det borde pluggas rätt rejält till, ett naturkunskapsprov som borde råpluggas på, några härliga franskafraser som ska sätta sig samt en 400-sidors engelskabok som ska läsas ut. JAG HAR NOLL MOTIVATION.

Häver i mig kaffe för att orka hålla ögonen öppna resten av dagen, ett resultat av typ fyra timmars sömn... Men, men, vi börjar med franskan!

Au revoir!

We're young enough to live a good life

Jag. Dör.

Ett inlämningsarbete + redovisning om USA:s statsskick samt en analys av en debattartikel tills på måndag. En miljon franska glosor, en 400 sidor tjock engelskabok ska vara utläst och ett psykologiprov ska göras på onsdag. Och på torsdag har jag fetaste jävla naturkunskapsprovet. Ligger även efter i matten, så det borde jag försöka plugga lite på med. Om jag är stressad? Nää, varför tror ni det?


Attans

Idag skulle jag egentligen haft företagsekonomi på morgonen, halv nio till halv tio. Men lektionen blev inställd så jag fick sovmorgon till klockan tolv. Och nu, kommer jag på att jag har engelskaprov idag. Inte pluggat ett dugg. Grammatik och skit... Jaja, det får väl gå ändå med lite hetsplugg...

RSS 2.0